Zahvala predsednika SMC LO Ljubljana

Vodstvo lokalnega odbora SMC Ljubljana se vam iskreno zahvaljuje za zaupanje in vaš glas, ki ste ga na nedeljskih lokalnih volitvah namenili našemu županskemu kandidatu dr. Draganu Matiću in našim svetniškim kandidatom za Mestni svet in Svet četrtnih skupnosti MOL.

V prihajajočem mandatu 2018 – 2022 bo LO SMC Ljubljana imel enega predstavnika v MS in tri predstavnike v ČS, kar nam bo omogočalo udejanjanje našega programa Za razvoj Ljubljane, ki temelji na sodelovanju, mobilnosti in celostnem razvoju.

Neglede na slabši volilni rezultat, kot smo ga pričakovali, nas naše dosedanje delo navdihuje in smelo zremo ter stopamo v prihodnost. Zavedamo se in ponosni smo na dejstvo, da smo dosegli drugo mesto v številu vloženih amandmajev v Mestni svet in imeli svetnika na visokem sedmem mestu po številu razprav v Mestnem svetu.

Naše zvesto in zavzeto članstvo je garancija za naše prihodnje uspehe. Zahvaljujemo se vsem vam, ki ste v zadnje pol leta s svojim delom in spodbudami pomagali, da smo izgradili močno SMC družino v Ljubljani.

 

Matej Javornik

Predsednik, LO SMC Ljubljana

 

november 2018